24η Απονομή πτυχίων από το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Νέα & Εκδηλώσεις

24η Απονομή πτυχίων από το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Η 24η Τελετή Απονομής Πτυχίων του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA), πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Τελετών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024.

Οι πτυχιούχοι της 24ης σειράς του προγράμματος αποφοίτησαν μαζί με κοντινούς φίλους και συγγενείς και πέρασαν στην οικογένεια των αποφοίτων του προγράμματος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού, Καθηγητής Στατιστικής Βασίλειος Βασδέκης καθώς και ο Διευθυντής του προγράμματος Καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης.

Επίτιμος καλεσμένος στη φετινή ορκωμοσία ήταν ο κος Πισιμίσης, Σύμβουλος Διοίκησης της SOCIETE BIC, και τ. Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος BIC VIOLEX (2008 – 2023), ο οποίος μοιράστηκε συμβουλές από τη μεγάλη διεθνή του εμπειρία με τους απόφοιτους του Executive MBA.

Το Executive MBA του ΟΠΑ, εδώ και δυόμιση δεκαετίες συμβάλει σε θέματα ηγεσίας και διοίκησης, δημιουργώντας τους στρατηγικούς ηγέτες των επιχειρήσεων και οργανισμών μας, καθένας και καθεμία από τους οποίους/ες μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία μας καλύτερης Ελλάδας.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στο φουαγιέ της πτέρυγας Αντωνιάδου με πρόσωπα συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος των αποφοίτων.

ExecutiveMBA-Apofoitisi2024-
ExecutiveMBA-Apofoitisi2024-
ExecutiveMBA-Apofoitisi2024-

 

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in