Λόγοι επιλογής

Λόγοι επιλογής

Φιλοδοξία του Executive MBA δεν είναι να αποτελεί ένα ακόμα part-time MBA, αλλά μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία.

Δέκα λόγοι γιατί να επιλέξετε το Executive MBA.

  1. Ιδρύθηκε το 1998 και είναι το πρώτο Executive MBA της πατρίδας μας, έχοντας ήδη συμπληρώσει 24 χρόνια συμβολής στην εκπαίδευση στελεχών.
  2. Περιλαμβάνεται μεταξύ των καλύτερων Executive MΒΑ της  Ευρώπης σύμφωνα με τον διεθνή οργανισμό EDUNIVERSAL (http://www.best-masters.com/ranking-master-executive-mba-in-western-europe.html).
  3. Είναι αναγνωρισμένο από τον διεθνή οργανισμό  AMBA (Association of MBAs) από το 2015.
  4. Είναι το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα το οποίο απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε "ώριμα" διοικητικά στελέχη τα οποία επανδρώνουν τα μεσαία και ανώτερα ιεραρχικά επίπεδα των μεγαλύτερων Ελληνικών και Πολυεθνικών Επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρηματίες.
  5. Οδηγεί στις πιο δυναμικές καριέρες των αποφοίτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πολλοί απόφοιτοι του προγράμματος βρίσκονται σήμερα σε θέσεις Διευθυνόντων Συμβούλων και Γενικών Διευθυντών.
  6. Διδάσκει σ’ αυτό μια μοναδική ομάδα διακεκριμένων Καθηγητών με πλούσια επαγγελματική και εκπαιδευτική εμπειρία.
  7. Είναι ίσως το μοναδικό πρόγραμμα στην πατρίδα μας που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη των ηγετικών και στρατηγικών δεξιοτήτων των αποφοίτων του.
  8. Είναι το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα και την καλύτερη εικόνα στο χώρο των επιχειρήσεων.
  9. Το επίπεδο ικανοποίησης των φοιτητών του Executive MBA είναι ιδιαίτερα υψηλό, όπως προκύπτει από τους δείκτες αξιολόγησης των ίδιων των φοιτητών του και αποφοίτων του.

Συμμετέχουν με διαλέξεις παγκόσμιου φήμης Καθηγητές, φθασμένοι ή/και νέοι επιχειρηματίες και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in