Νέα & Εκδηλώσεις

Νέα & Εκδηλώσεις

Η LAMDA Development S.A.. υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary University των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 70

Οι φοιτητές των δύο ιδρυμάτων είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν την επένδυση της Lamda Development στο Ελληνικό. Μετά από μια ψηφιακή ξενάγηση στην μελλοντική εικόνα της εμβληματικής αυτής επένδυσης, τους φοιτητές υποδέχθηκε  ο κύριος Τάσος Παπαποστόλου, Senior Project Manager for Infrastructure Projects, ο οποίος απάντησε σε ερωτήσεις των φοιτητών αναφορικά με την πρόοδο και το μέλλον της επένδυσης αλλά και τη δυνητική της συμβολή στην ελληνική οικονομία.

To Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά την Lamda Development, την κυρία Maria Christina Griva, την κυρία Katerina Kypreou και τον κο Tasos Papapostolou, για τη θερμή υποδοχή, τον χρόνο που διέθεσαν και την υποστήριξη στη συνεργασία του ΟΠΑ με το Wiliam and Mary.

Θ. Ευγενίου & Γ. Δουκίδης: Πώς να μην χάσουμε το εντυπωσιακό τρένο της τεχνητής νοημοσύνης;

 • Εμφανίσεις: 35

Των Θ. Ευγενίου, Καθηγητή INSEAD & Γ. Δουκίδη, Καθηγητή Ηλεκτρονικού Επιχειρείν, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών 

Η τεχνητή νοημοσύνη, τουλάχιστον μέχρι τώρα, βοηθάει κυρίως στη λήψη αποφάσεων σε πολύπλοκα προβλήματα στους χώρους της υγείας, των επιχειρήσεων, των χρηματοοικονομικών, της βιομηχανίας αλλά και της άμυνας/ασφάλειας. Με τη βελτιστοποίηση των αλγορίθμων επεξεργασίας φυσικής γλώσσας και πολύπλευρης σημασιολογικής ανάλυσης κειμένων και εικόνων αλλά και αναβάθμισης της αναγκαίας υπολογιστικής δύναμης έτσι ώστε να γίνονται ασύλληπτα νούμερα υπολογισμών σε νάνο-δευτερόλεπτα, έρχονται σημαντικές αλλαγές σε κλάδους που ασχολούνται με τη δημιουργία περιεχομένου (για παράδειγμα δημοσιογραφία, δικηγορία, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, συγγραφικό έργο, ανάπτυξη λογισμικού κλπ). Οι αισιόδοξοι αναφέρονται σε σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και οι απαισιόδοξοι σε δραματικές μειώσεις του εργατικού δυναμικού. Για παράδειγμα, μια πρόσφατη μελέτη ερευνητικής ομάδας από το Χάρβαρντ, το MIT, το UPenn και τη BCG δείχνει ότι οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις μπορούν να κερδίσουν 40% καλύτερη απόδοση χρησιμοποιώντας το GPT-4.

Δείτε περισσότερα εδώ.

 

O Υπουργός Παιδείας κος Πιερρακάκης υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 58

Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κος Πιερρακάκης υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενους φοιτητές του Executive MBA του William & Mary, τον Καθηγητή του W&M κ. Rajiv Kohli, καθώς και τον Πρύτανη του ΟΠΑ, Καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη, και τον Αντιπρύτανη Διεθνούς Συνεργασίας και Ανάπτυξης Καθηγητή κο Βασίλη Παπαδάκη. Οι φοιτητές του αμερικάνικου Πανεπιστημίου μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον κο Πιερρακάκη θέματα που άπτονται του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας. Ο Υπουργός αναφέρθηκε στο έργο του στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αλλά και στο όραμά του για το Υπουργείο Παιδείας, ανέλυσε τη στρατηγική για την υλοποίηση του οράματος και συζήτησε με τους φοιτητές και των δύο ιδρυμάτων απαντώντας σε ερωτήσεις τους.

Η COSCO υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 65

Oι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της COSCO στο Λιμάνι του Πειραιά. Αφού εισήλθαν στο λιμάνι μέσα από την Προβλήτα 2, όπου τους υποδέχθηκαν οι κ.κ. Τάσος Βαμβακίδης, Commercial Director της COSCO, και ο κος Παναγιώτης Ζερεφός, CFO της Piraeus Container Terminal S.A. οι οποίοι πραγματοποίησαν ξενάγηση με λεωφορείο στις εγκαταστάσεις της COSCO. Στη συνέχεια οι επισκέπτες και οι οικοδεσπότες τους μετέβησαν σε αίθουσα συνεδριάσεων όπου πραγματοποιήθηκε παρουσίαση για την επένδυση της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά, και τη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών για την διαχείριση του λιμανιού, το οποίο είναι η σημαντικότερη νότια πύλη της Ευρώπης και ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα Ευρωπαϊκά λιμάνια.

Περισσότερα

Η PeopleCert υποδέχθηκε φοιτητές του του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 65

H PeopleCert υποδέχθηκε φοιτητές του W&M στις εγκαταστάσεις της στο κέντρο της Αθήνας. Η PeopleCert αποτελεί μια εταιρία με κεφαλαιοποίηση που ξεπερνά το 1 δις Ευρώ (η πρώτη εταιρεία ‘μονόκερος’ που ιδρύθηκε στη χώρα μας), η οποία αναπτύσσει και διαχειρίζεται παγκοσμίως αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις και παρέχει εξετάσεις σχεδιασμένες σύμφωνα με συγκεκριμένες προδιαγραφές για λογαριασμό τρίτων. Εκ μέρους της PeopleCert παρουσίασαν στους φοιτητές η κα Δήμητρα Καρακώστα, VP for People and Culture στην PeopleCert, ο κος Γιώργος Σωφρονάς, VP of Technology, και ο κος Κωνσταντίνος Κουκουλέας, Head of AI and & Digital Transformation, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο όραμα, την ανάπτυξη της εταιρίας και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από την χρήση νέων ψηφιακών τεχνολογιών. 

Η PeopleCert αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα και πρότυπο για όλες τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες στη χώρα μας που φιλοδοξούν όχι μόνο να καινοτομήσουν στρατηγικά αλλά και να ανοίξουν τα φτερά τους στην παγκόσμια αγορά.

O OTE φιλοξένησε τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary των ΗΠΑ, μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 67

Οι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ, συναντήθηκαν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κο Michael Tsamaz και τα μέλη της ανώτατης διοίκησης του OTE Group of Companies (HTO). Είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από τον ίδιο τον κο Τσαμάζ και την ανώτατη διοικητική ομάδα του COSMOTE το πρόγραμμα μετασχηματισμού του Οργανισμού κατά την τελευταία δεκαετία. Οι φοιτητές είχαν πραγματοποιήσει σχετική προεργασία διαβάζοντας για τον μετασχηματισμό αυτό σε σχετικό case study του Harvard Business School. Αναλύθηκαν οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο οργανισμός, και το όραμα του οργανισμού για το μέλλον.
Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών ευχαριστεί θερμά τον κο Τσαμάζ και την ομάδα ανώτατης διοίκησης του ΟΤΕ, όχι μόνο για τη θερμή υποδοχή και τον χρόνο που διέθεσαν στους φοιτητές των δύο ιδρυμάτων, αλλά και για την ειλικρινή και σε βάθος συζήτηση των προκλήσεων που αντιμετώπισε η μεγαλύτερη εταιρεία τεχνολογίας της χώρας. Οι φιλοξενούμενοι φοιτητές αναγνώρισαν ότι επρόκειτο για ένα πολύτιμο μάθημα οραματικής ηγεσίας.

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 57

Το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών υποδέχθηκε τους φοιτητές του Executive MBA του Πανεπιστημίου William and Mary των ΗΠΑ καθώς και φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ. Οι φοιτητές, μαζί με τον Καθηγητή Rajiv Kohli και τον Αντιπρύτανη του ΟΠΑ κ. Βασίλη Παπαδάκη κήρυξαν την έναρξη των εργασιών. Στη συνέχεια παρακολούθησαν ομιλίες από τον κ. Νίκο Κοσκολέτο, CFO του Athex Group, και τον κ. Θεόδωρο Ζάρρο, CTO του Athex Group, αναφορικά με τις τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο των χρηματιστηριακών συναλλαγών την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) και την προσαρμογή και τον μετασχηματισμό του Athex Group στο ραγδαία μεταβαλλόμενο εξωτερικό περιβάλλον.

Επίσης ο Δρ. Γιάννης Κρασονικολάκης, Head of Applied Research and Analytics στην Grant Thornton, παρουσίασε την πιο πρόσφατη έρευνα της GT αναφορικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η Τράπεζα Ελλάδος φιλοξένησε τους φοιτητές του Executive MBA του WILLIAM AND MARY ΤΩΝ ΗΠΑ μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ

 • Εμφανίσεις: 62

Για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών φιλοξενεί τους φοιτητές του Executive MBA του William and Mary, ενός από τα πιο ιστορικά Πανεπιστήμια των ΗΠΑ από το οποίο έχουν αποφοιτήσει τέσσερις πρόεδροι. Στα πλαίσια των επισκέψεων που έχουν διοργανωθεί από το ΟΠΑ, οι φοιτητές του W&M μαζί με φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ,  φιλοξενήθηκαν από την Τράπεζα της Ελλάδος. Εκεί, παρακολούθησαν παρουσιάσεις για την ελληνική οικονομία, με επίκεντρο την ελληνική κρίση και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας από την Δρ. Μαριάνθη Αναστασάτου, Οικονομολόγο της Τράπεζας της Ελλάδος. Τη σκυτάλη πήρε η Καθηγήτρια κα Κατερίνα Πραματάρη,  εκ μέρους του Athens Center for Innovation & Entrepreneurship (ACEIn) του Ο.Π.Α. Η κυρία Πραματάρη  παρουσίασε στους επισκέπτες φοιτητές το επιχειρηματικό τοπίο στην Ελλάδα για νεοφυείς επιχειρήσεις (startups). Παράλληλα παρουσίασε τις δράσεις που αναλαμβάνουν Πανεπιστήμια, όπως το Ο.Π.Α., για να ενθαρρύνουν τους φοιτητές και αποφοίτους τους να κινηθούν σε μια πιο επιχειρηματική κατεύθυνση. Παράλληλα, ο Δρ Φίλιππος Τουρλομούσης, ιδρυτής και CEO της βιοτεχνολογικής startup Biological Lattice Industries, παρουσίασε την εταιρεία του και το προσωπικό του ταξίδι από την Ελλάδα στις ΗΠΑ και πίσω.

Το Executive MBA του ΟΠA στις Σπέτσες (Καλοκαιρινές Αναμνήσεις)

 • Εμφανίσεις: 135

Η 25η σειρά φοιτητών 2022-2024 του Executive MBA ταξίδεψε στις Σπέτσες όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο βιωματικών ασκήσεων!

Μία εκπαιδευτική εκδρομή που αποτελεί παράδοση του προγράμματος εδώ και 24 χρόνια και συνεισφέρει σε σημαντικό σταθμό στην εκπαιδευτική διαδικασία του Executive MBA.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με σκοπό:

 • την ανάπτυξη της ομαδικής συνεργασίας,
 • την αποτελεσματική επικοινωνία,
 • την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και
 • την προσωπική ανάπτυξη

Το πρωϊνό του Σαββάτου 09/07 ξεκίνησε με βιωματικές ασκήσεις που έλαβαν χώρα στην Κοργιαλένειο Σχολή και το απόγευμα αφιερώθηκε σε μία ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο «The Captivator Leader» από τον Καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντά. Οι φοιτητές μετά τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διευθυντή του προγράμματος και τους Καθηγητές τους για τη χρονιά που πέρασε καθώς και τις προσδοκίες τους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων κέρδισε ο «κύκλος κρουστών», μια εξαιρετική ομαδική βιωματική δραστηριότητα κατά την οποία οι φοιτητές κατάφεραν να λειτουργήσουν σαν μια ορχήστρα, παρά το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γνωρίζουν να παίζουν μουσικά όργανα.

Το Executive MBA του ΟΠΑ υποδέχθηκε τους φοιτητές της 26ης σειράς του Προγράμματος

 • Εμφανίσεις: 195

Το Executive MBA του ΟΠΑ υποδέχθηκε τους νέους του φοιτητές την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, σε μια βραδιά καλωσορίσματος που έλαβε χώρα στο νέο κτίριο του ΟΠΑ.

Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό από τον Διευθυντή του Προγράμματος καθηγητή κ. Παπαδάκη ακολούθησε μια σειρά βιωματικών ασκήσεων υπό την καθοδήγηση των Αναπλ. Καθηγητριών του ΟΠΑ κ.κ. Νικάνδρου και Καραντινού. Οι φοιτητές μοιράστηκαν μαζί μας τις προσδοκίες τους, τον ενθουσιασμό και τους στόχους τους μέσα από ασκήσεις γνωριμίας, συνεργασίας και έκφρασης.

Για ακόμα μία ακαδημαϊκή χρονιά το Executive MBA του ΟΠΑ είναι υπερήφανο αλλά ταυτόχρονα αισθάνεται ευθύνη απέναντι στους εξαιρετικούς/ες φοιτητές/τριες της 26ης σειράς του Executive MBA.

Μερικά ενδεικτικά/αρχικά στατιστικά που μας διαφοροποιούν από κάθε άλλο μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθυνόμενο σε εργαζόμενους στην Ελλάδα:

 1. Οι μισοί φοιτητές της 26ης σειράς έχουν ήδη μεταπτυχιακό τίτλο, κατά κανόνα σε τομείς εκτός οικονομικών/διοίκησης επιχειρήσεων και τρείς από τους νέους φοιτητές μας είναι ήδη κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος.
 2. Η μέση ηλικία των συμμετεχόντων ξεπερνά τα 38 έτη.
 3. Περίπου το 40% των φοιτητών είναι γυναίκες.
 4. Η μέση εργασιακή εμπειρία - μετά τη λήψη του πρώτου πτυχίου, ξεπερνά τα 8 έτη.
 5. Σημαντικό ποσοστό φοιτητών της νέας σειράς έρχεται μετά από παρότρυνσή των επιχειρήσεων/οργανισμών στους οποίους εργάζονται.
 6. Περισσότερο από το 1/3 του συνολικού αριθμού των φοιτητών θα τύχει χρηματοδότησης από τις  εταιρείες στις οποίες εργάζονται.
 7. Για τη μεγάλη πλειοψηφία των αιτούντων στο Executive MBA (περίπου 7 στους 10), δεν υπάρχει δεύτερη επιλογή στην αναζήτηση μεταπτυχιακού. Είτε γίνονται δεκτοί από το Executive MBA είτε δεν κάνουν μεταπτυχιακό. 

Ευχαριστούμε τους νέους φοιτητές μας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόγραμμα.

Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε σ’ αυτήν και θα τους προσφέρουμε μια εποικοδομητική διετία σπουδών, η οποία θα συμβάλλει στην καριέρα τους και τη ζωή τους.

Ι. Θάνος: Ο σημαντικός ρόλος της δημιουργικότητας

 • Εμφανίσεις: 117

Του Ι. Θάνου, Επίκουρου Καθηγητή Μάνατζμεντ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας και ιδιαίτερα της τεχνητής νοημοσύνης συνθέτουν ένα νέο δυναμικό, αβέβαιο και απρόβλεπτο εξωτερικό περιβάλλον.

Περισσότερα

Το Executive MBA του ΟΠΑ στο Ναύπλιο με τον τ. Δ.Σ της Edenred κο Κολοβό

 • Εμφανίσεις: 228

Οι δευτεροετείς φοιτητές του Executive MBA του ΟΠΑ ταξίδεψαν στο Ναύπλιο σε μια εκπαιδευτική εκδρομή με προσκεκλημένο ομιλητή τον τ. Διευθύνοντα Σύμβουλο της Edenred κο Κολοβό. Ήταν μια ιδιαίτερα εποικοδομητική εμπειρία για όλους, καθώς ο κ. Κολοβός μας παρουσίασε την εμπειρία του από το ‘ταξίδι ζωής’ στην Edenred το οποίο διήρκεσε περισσότερα από 13 χρόνια. Ο κος Κολοβός με την ειλικρίνειά του καθώς και την άμεση και τεκμηριωμένη απάντηση στα πολλά ερωτήματα που έθεσαν οι φοιτητές του Executive MBA, κέρδισε το ακροατήριο.

Η επίσκεψη έκλεισε με συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων γύρω από την μαθησιακή εμπειρία που προσέφερε το Executive MBA στους φοιτητές του.

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του executive MBA!

 • Εμφανίσεις: 288

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στο πλαίσιο του Strategy Game, οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, καθεμία από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται μεταξύ τους για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2022 η ομάδα «DeusXMachina», κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Στη νικήτρια ομάδα δόθηκε στη συνέχεια η δυνατότητα να συμμετέχει την άνοιξη του 2023 στον διεθνή διαγωνισμό στον οποίο προσκαλούνται οι πρώτες ομάδες από Πανεπιστήμια και Business Schools από όλον τον κόσμο. Τα μέλη της «DeusXMachina» είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στη στρατηγική απέναντι σε ταλαντούχους συμμετέχοντες 10 αντίπαλων ομάδων από άλλα πανεπιστήμια όπως από το George Mason University (USA), University of South Carolina (USA), Universidad de Lima (Peru), Trinity Western University (Canada),  και άλλα διεθνή Πανεπιστήμια.

Περισσότερα

Το Executive MBA του ΟΠΑ φιλοξένησε τον ηγέτη του ομίλου ΟΤΕ κο Μιχάλη Τσαμάζ

 • Εμφανίσεις: 306

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο Σαρόγλειο Μέγαρο, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του Executive MBA υποδέχθηκαν τον ηγέτη του μεγαλύτερου τηλεπικοινωνιακού ομίλου της χώρας, κύριο  Μιχάλη Τσαμάζ.

Σε μια εμπνευσμένη ομιλία με τίτλο: ‘OTE’s Transformation Journey: From “Managing in Times of National Crisis” to Becoming a Digital Telco’, ο κος Michael Tsamaz περιέγραψε το πώς ο όμιλος όχι μόνο επεβίωσε της κρίσης αλλά και εξήλθε ενισχυμένος αναπτύσσοντας ένα νέο όραμα να μετεξελιχθεί σε ‘ψηφιακή τηλεπικοινωνιακή επιχείρηση’.

Εξήγησε μάλιστα ότι σήμερα ο όμιλος υλοποιεί ένα νέο όραμα για το 2030, το οποίο είναι να μετεξελιχθεί σε ‘Sustainable Digital Service Provider’.

Περισσότερα

Λαμπερή απονομή πτυχίων από το Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

 • Εμφανίσεις: 368

Ακόμα μία λαμπερή τελετή απονομής πτυχίων πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πτυχιούχοι της 23ης σειράς του προγράμματος αποφοίτησαν δίπλα σε κοντινούς φίλους και συγγενείς και πέρασαν στην οικογένεια των αποφοίτων του προγράμματος.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Υποδομών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Δράκος καθώς και ο Διευθυντής του Διατμηματικού Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive MBA), Καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης.

Περισσότερα

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in