Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Executive MBA Ι 07 Φεβρουαρίου 2024

Νέα & Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Executive MBA Ι 07 Φεβρουαρίου 2024

Την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας του Executive MBA για το 2024, μαζί με τους φοιτητές, απόφοιτους, Καθηγητές και φίλους του προγράμματος.

Μία σημαντική εκδήλωση που έδωσε την ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί στην πρώτη δια ζώσης εκδήλωση του Executive MBA μετά την πανδημία. Μετά από δύο χρόνια απόστασης και διαδικτυακών εκδηλώσεων περισσότεροι από 200 απόφοιτοι, φοιτητές καθώς και μία ομάδα Καθηγητών του προγράμματος μας τίμησαν με την παρουσία του κάνοντας την βραδιά πολύ ξεχωριστή. 

Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης και απόφοιτος του προγράμματος, ήταν ο Νίκος Μακρής, Security Business Group Lead - Microsoft  Central & Eastern Europe, Middle East & Africa (CEMA). Ο οποίος ετοίμασε αποκλειστικά για το πρόγραμμα μία εξαιρετική ομιλία του με τίτλο “Τεχνητή Νοημοσύνη Διερευνώντας το Μέλλον μέσα από Προκλήσεις και Ανεξερεύνητες Ευκαιρίες”. 

Στη φετινή εκδήλωση παρευρέθηκαν σημαντικά στελέχη μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων όπως ο κος Νίκος Κουτσιανάς ιδρυτής παραγωγής βιολογικών προϊόντων διατροφής Symbeeosis, η κα Πόπη Χαραμή Φαρμακοποιός, Αρχισυντάκτρια του Περιοδικού Pharmacy Management και επικοινωνία και η κα Δήμητρα Καρακώστα, Vice President, People & Culture της PeopleCert

Ιδιαίτερη τιμή μας έκαναν με την παρουσία τους ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Δημήτριος Μπουραντώνης, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και δια Βίου Μάθησης Καθηγητής Γεώργιος Λεκάκος και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού Καθηγητής Βασίλειος Βασδέκης.

Ευχαριστούμε όλους/ες που έκαναν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή ακόμα πιο ξεχωριστή!

 

204649
IMG
IMG
IMG
IMG
pitta

 

 

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in