Το Executive MBA του ΟΠA στις Σπέτσες (Καλοκαιρινές Αναμνήσεις)

Νέα & Εκδηλώσεις

Το Executive MBA του ΟΠA στις Σπέτσες (Καλοκαιρινές Αναμνήσεις)

Η 25η σειρά φοιτητών 2022-2024 του Executive MBA ταξίδεψε στις Σπέτσες όπου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο βιωματικών ασκήσεων!

Μία εκπαιδευτική εκδρομή που αποτελεί παράδοση του προγράμματος εδώ και 24 χρόνια και συνεισφέρει σε σημαντικό σταθμό στην εκπαιδευτική διαδικασία του Executive MBA.

Ένα μοναδικό πρόγραμμα με σκοπό:

  • την ανάπτυξη της ομαδικής συνεργασίας,
  • την αποτελεσματική επικοινωνία,
  • την ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων και
  • την προσωπική ανάπτυξη

Το πρωϊνό του Σαββάτου 09/07 ξεκίνησε με βιωματικές ασκήσεις που έλαβαν χώρα στην Κοργιαλένειο Σχολή και το απόγευμα αφιερώθηκε σε μία ενδιαφέρουσα ομιλία με τίτλο «The Captivator Leader» από τον Καθηγητή κ. Δημήτρη Μπουραντά. Οι φοιτητές μετά τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Διευθυντή του προγράμματος και τους Καθηγητές τους για τη χρονιά που πέρασε καθώς και τις προσδοκίες τους για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος.

Όπως κάθε χρόνο το ενδιαφέρον όλων κέρδισε ο «κύκλος κρουστών», μια εξαιρετική ομαδική βιωματική δραστηριότητα κατά την οποία οι φοιτητές κατάφεραν να λειτουργήσουν σαν μια ορχήστρα, παρά το γεγονός ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία δεν γνωρίζουν να παίζουν μουσικά όργανα.

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in