Διαδικτυακή Συνάντηση-Διαβούλευση των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής με τα μέλη της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Executive MBA

Νέα & Εκδηλώσεις

Διαδικτυακή Συνάντηση-Διαβούλευση των Μελών της Διοικούσας Επιτροπής με τα μέλη της Εξωτερικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Executive MBA

Τη Δευτέρα 14/02/2022 πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση για το 2022 με τα μέλη της εξωτερικής συμβουλευτικής επιτροπής (Business Advisory Council) και την Ειδική Διατμηματική Επιτροπή του Executive MBA.

Ο στόχος αυτής της συνάντησης ήταν να ενημερωθεί η επιτροπή για τις σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στο πρόγραμμα, αλλά και για τα επιτεύγματα για τα οποία είμαστε υπερήφανοι. Μεταξύ άλλων είναι η σημαντική αύξηση του αριθμού των αιτήσεων τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά και η επιτυχημένη επαναπιστοποίηση του προγράμματος από τον διεθνή φορέα Association of MBAs (AMBA). 

Το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης αφιερώθηκε σε συζήτηση των ιδεών και των προτάσεων των μελών της επιτροπής αναφορικά με τον εμπλουτισμό του προγράμματος σπουδών, τη βελτίωση της λειτουργίας του, αλλά και την πιο παρεμβατική παρουσία του στο ελληνικό επιχειρείν και την κοινωνία ευρύτερα. 

Ο διευθυντής του προγράμματος καθηγητής Βασίλης Παπαδάκης ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής τονίζοντας ότι: «Η συμβουλευτική επιτροπή του προγράμματος βρίσκεται διαχρονικά με πολλαπλούς τρόπους δίπλα στο Executive MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα μέλη τόνισαν τη σπουδαιότητα του προγράμματος για τα ανωτέρα και ανώτατα στελέχη της αγοράς και μας έδωσαν πολύτιμες συμβουλές για την ανάπτυξη του προγράμματος αλλά και το πώς αυτό θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του αύριο.»  

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in