Παρουσιάσεις του Business Strategy Game για 20η συνεχή χρονιά!!

Νέα & Εκδηλώσεις

Παρουσιάσεις του Business Strategy Game για 20η συνεχή χρονιά!!

To Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν για 20η συνεχή χρονιά οι παρουσιάσεις του Business Strategy Game από τους φοιτητές του Executive MBA. Σαράντα φιλόδοξα στελέχη χωρισμένα σε οκτώ ομάδες ανταγωνίστηκαν με στόχο την πρωτιά στο παιχνίδι.

Νικήτρια ομάδα ήταν η ACME Corp. αποτελούμενη από τους Γκουνέλα Αμαλία, Σταμάτη-Νταραγιάννη Μαρία, Βαρδάκη Κώστα, Βουρτζουλίδη Κώστα και Αβούρη Διονύση. H ACME ήταν σταθερά πρώτη από την πρώτη μέχρι την τελευταία απόφαση, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αμφισβήτησης στους πολύ καλούς ανταγωνιστές της. Μάλιστα συμπεριελήφθη στις 100 καλύτερες ομάδες του Παιχνιδιού παγκόσμια σε κάποιες από τις ετήσιες αποφάσεις της.

Θερμά συγχαρητήρια στους Νικητές!! Ελπίζουμε η συμμετοχή τους στο παγκόσμιο παιχνίδι να μας φέρει άλλη μια πρωτιά.

Την παράσταση όμως ‘έκλεψε’ η ομάδα Can Do αποτελούμενη από τις Κουτσοθεοδώρου Βασιλική, Κρεωνά Αναστασία, Λαζάρογλου Μαρία, Ντούλα Αναστασία και Πάρλα Αγγελική. Μπορεί να μην κέρδισε το παιχνίδι, όμως η ομοιόμορφη ενδυμασία τους με το καλαίσθητο φουτεράκι με το όνομα της ομάδας μόνο θετικά σχόλια απέσπασε.

Το ωραίο πρωϊνό έκλεισε με μια φωτογραφία όλης της τάξης, με τον διδάσκοντα του μαθήματος της Στρατηγικής και διευθυντή του Executive MBA καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη. Κάποιος από τους συμμετέχοντες παρατήρησε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που στα πλαίσια κάποιου μαθήματος είναι όλη η τάξη παρούσα, καθώς μετά το Strategy Game οι φοιτητές του Executive ΜΒΑ συνεχίζουν με τα μαθήματα επιλογής του προγράμματος.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες !!

 

strategy-game
strategy-game
strategy-game
strategy-game

Please enable the javascript to submit this form

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευελπίδων 47α & Λευκάδος 33
Αθήνα 113 62
email: mbaexecutive@aueb.gr | katialampropoulou@aueb.gr 
τηλ: 210 8203638 - 682
κιν: 6974026377

Log in