Logo

Διεθνής Διάκριση των φοιτητών του executive MBA

Ως αναπόσπαστο τμήμα του μαθήματος της Στρατηγικής με διδάσκοντα τον καθηγητή Βασίλη Παπαδάκη, οι φοιτητές του Executive MBA έχουν τη δυνατότητα να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, συμμετέχοντας στο Business Strategy Game, το πιο δημοφιλές διεθνώς παιχνίδι στρατηγικής.

Στα πλαίσια του Strategy Game οι φοιτητές του Executive MBA χωρίζονται σε ομάδες, κάθε μια από τις οποίες αναλαμβάνει τη διοίκηση μιας προσομοιωμένης επιχείρησης. Οι ομάδες ανταγωνίζονται για μια σειρά ετών ώστε να προκύψει η τελική νικήτρια. Τον Δεκέμβριο του 2020 η ομάδα Centum κέρδισε το Strategy Game μεταξύ των φοιτητών του Executive MBA.

Στη νικήτρια ομάδα δόθηκε η δυνατότητα να συμμετέχει την άνοιξη του 2021 ως εταιρεία «ACentum» στο διεθνή διαγωνισμό Best Strategy Invitational, στον οποίο προσκαλούνται μόνο οι πρώτες ομάδες από Πανεπιστήμια και Business Schools από όλον τον κόσμο.

Η ομάδα αποτελούνταν από τους Πέτρο Κορμπάκη, Θοδωρή Παπαδογεωργόπουλο και Ειρήνη Ράδογλου-Γραμματίκη. Κατάφεραν για μια ακόμα φορά να διακριθούν μεταξύ 10 συνολικά ανταγωνιστριών εταιρειών προερχόμενες από διεθνή Πανεπιστήμια όπως  University of California Santa Cruz, University of Bergamo,
Rennes School of Business, St. Petersburg College κ.α.

Θερμά συγχαρητήρια στους νικητές!

Designed by Xenia Mamakou